Sfaturi pentru femei

Primul: nu veti iesi decat infrante din relatia cu barbati infranti in trecut de alte femei. In fond, o lupta intre femei este un spectacol fara eroism si fara culoare.

Al doilea: bunatatea barbatului depinde tot atat de amintirile sale urate, cat si de iluzile sale frumoase. Un barbat cu un trecut prea apasator pentru suflet este o stanca de neclintit pe un munte de nemiscat. Si totusi, nici un munte nu sta pe loc pentru cea care crede si lupta ca o leoaica. Un barbat cu un viitor impanat de dorinte si proiectii este de neinvins. Lasati-va pagubase. Doar experienta este martora dezamagirii. Iar cei care nu au nici amintiri si nici sperante, ei sunt sotii cei mai buni.

Despre vicuslusorum

Truth seeker
Acest articol a fost publicat în Triviale. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

2 răspunsuri la Sfaturi pentru femei

  1. Camelia zice:

    Sufletule, din dragoste mai nimeni nu iese teafăr.
    Femeile ştiu să facă atât dragoste cât şi război, de nu mai rămâne piatră pe piatră…iar despre munţii de neclintit, au deprins taina comerţului cu altitudinile…aici, la urmă, glumeam aşaşiaşa.

  2. Camelia zice:

    Îţi aduc şi ceva în dar, cu dorinţa ca dragostea să te ia în stăpânire prin surprindere; la urma urmei, dragostea nu e altceva decât un foc de transmis, iar focul o dragoste de surprins, nu? şi o întâmplare întâmplându-ni-se, care ne multiplică suprafaţa de expunere la vulnerabilităţi.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s