Țiganii arieni

Un adolescent de 16 ani, țigan român, a fost aproape omorât în bătaie la marginile Parisului. Un fapt divers. Crima este poate chiar prima natură a omului. Nici o zi fără un omor – un minunat motto al istoriei speciei. Ceea ce este cu adevărat surprinzător este că țiganul minor a fost linșat de o gașcă întreagă de francezi albi. S-a speculat chiar că ar fi fost peste 10 atacatori. Oare chiar atât de mecanizați și spălați pe creier de discursul fals multiculturalist sunt bărbații francezi tineri de trebuie să atace în haită pentru a ucide un puști ticălos de 16 ani? Oare atât de epuizate de impotență sunt societățile occidentale? Aici, în groapa de sălbatici și sclavi care este România, și eu aș putea (în ciuda sensibilității mele clericale), de unul singur, să-i fac felul unui țigan ce cotrobăia prin case și se ținea de furat. Cum reușesc cele mai moderne societăți ale lumii să facă față unei populații semianimalice, înfometate și ahtiată după violență? Franța este dezarmată. Statul moale și blând, poliția asfixiată de groaza unor… julituri, piața liberă îngenunchează în fața câtorva sute de mii de triburi țigănești. Este un experiment clar al valorilor occidentale și al economiei capitaliste atunci când se confruntă cu alteritatea barbară: efectul este neputință și escapism în discursuri imbecile, decadente, artificiale. Omul natural a murit în Franța. Țiganii sunt genetic mult mai robuști și mai sănătoși în dorința lor de supraviețuire decât fosta mare națiune franceză. Poate doar africanizarea populației indigene va epura Franța de populația sa obosită. Dispari din Europa Franță, floare de azil. Dă-ți duhul și pieri mai repede.

Între timp, țiganii, cu mentalitatea lor de criminali în serie și cu obiceiurile lor est-europene, trăiesc în caste închise, organizate într-un sistem de producție feudal, și ajung să strângă averi de milioane de euro. Atunci când un țigan nu lucrează nicăieri și are surse de venit clandestine, dar ține în palma sa unsuroasă 250.000 de euro și mai are încă 350.000 de euro de dat pe care îi plasează în rândul elitei politice din România, membră a U.E., înțeleg că țiganii privesc de sus, ca niște urmași ai unui imperiu uitat, poporul român.

Prin urmare, cu vioiciunea lor de urmași ai neamului lui Cain, țiganii sunt cultural superiori francezilor la Vest și românilor la Est. Țiganii – ultima rasă superioară a Europei.

 

Reclame
Acest articol a fost publicat în Politice. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

3 răspunsuri la Țiganii arieni

  1. Pingback: Țiganii arieni | radupopescublog

  2. eurofan zice:

    ” On vole pas les pauvres. Ici, il n’y a pas un ciné, pas un centre commercial, pas une piscine, pas un parc pour les enfants, rien.”

    http://www.lemonde.fr/societe/article/2014/06/18/a-la-cite-des-poetes-on-est-condamnes-a-se-faire-justice-nous-memes_4440375_3224.html

    Cel mai probabil niste imigranti din cartier l-au batut; din articolul asta toate numele de localnici citate nu suna a fi frantuzesti.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s